Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Νεφώσεις
18.1 °C 52%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

«Θα του πω να καλέσει»: Ο πρόεδρος της Ινδονησίας ρώτησε τον Τραμπ αν θα μπορούσε να συναντηθεί με τον γιο του, Έρικ
Ημερομηνία: Σήμερα 14/10/2025, 10:48 - Εμφανίσεις: 19



Ο πρόεδρος της Ινδονησίας, Πραμπόβο Σουμπιάντο, ρώτησε τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ αν θα μπορούσε να συναντηθεί με τον γιο του, Έρικ, που είναι αντιπρόεδρος της Trump Organization, σε μια συνομιλία που καταγράφηκε από ανοιχτό μικρόφωνο μετά τη λήξη της συνόδου για τη Γάζα.

Ο Τραμπ και ο Πραμπόβο, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν συνειδητοποιούσαν ότι η συνομιλία τους ηχογραφούνταν ζωντανά, σύμφωνα με το Reuters, μιλούσαν στο Σαρμ ελ-Σέιχ αφού ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε απευθύνει λόγο σε μια ομάδα ηγετών που συγκεντρώθηκαν στη σύνοδο κορυφής για την Ειρήνη στη Γάζα.

Δείτε βίντεο: Corruption in plain sight!googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); In Egypt, Trump, talking to Indonesian President Prabowo Subianto is heard likely discussing business.

Subianto asks to speak to Eric saying “The region, is not safe, secure…We’ll look for better place.»pic.twitter.com/V1LpnxJYyo — Ed Krassenstein (@EdKrassen) October 13, 2025googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Θα τον βάλω να σε καλέσει» Δεν ήταν σαφές από το ηχητικό αν οι δύο άνδρες αναφέρονταν στο Trump Organization ή σε κάποια επιχειρηματική συμφωνία που εμπλέκει τον πρόεδρο ή την οικογένειά του.

Καθώς μιλούσαν, ο Πραμπόβο αναφέρθηκε σε μια περιοχή που «δεν είναι ασφαλής», και μετά ρώτησε τον Τραμπ αν «μπορώ να συναντήσω τον Έρικ;» Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε την απάντηση πως «θα τον βάλω να σε καλέσει.

Να το κάνω αυτό; Είναι τόσο καλό παιδί.

Θα τον βάλω να σε καλέσει» Ο Πραμπόβο στη συνέχεια τονίζει το όνομα «Χάρι» και λέει «θα ψάξουμε για ένα καλύτερο μέρος».

Ο Έρικ Τραμπ και ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είναι αντιπρόεδροι της Trump Organization, η οποία δραστηριοποιείται στους τομείς των ακινήτων, της φιλοξενίας και των τεχνολογιών blockchain.

Η εταιρεία διαθέτει γήπεδο γκολφ κοντά στην Τζακάρτα, ενώ στην ιστοσελίδα της αναφέρεται πως ετοιμάζεται και δεύτερη επένδυση σε θέρετρο στο Μπαλί.

Ο Λευκός Οίκος και η πρεσβεία της Ινδονησίας στην Ουάσιγκτον δεν απάντησαν άμεσα σε...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Νεφώσεις
18.1 °C 52%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies